onsdag 29 april 2009

Vårstädning

Nu tinar allt skrot på tomten fram, så idag påbörjade vi operation vårstädning! I samband med det började Susanne lägga stenfoten runt sista delen av uthuset.

Det blir gissningsvis ett projekt som aldrig tar slut, stenar går att flytta på i det oändliga!!

torsdag 23 april 2009

Uthuset

I tisdags hamrades det igen på Storliden 87. Rune och Lars brädade igen sista biten av uthuset! Det blev kanon :)


måndag 20 april 2009

Lyxlördag


I lördags överraskade faster Elin oss vid middagstid med jättegod mat som hon lagat åt oss. Förutom maten lämnade hon också efterrätt och en presentkorg med massa godsaker och hyrfilm. Det blev en jättetrevlig kväll för oss i lugnets tecken, såg rallybrudar på dvd och den var riktigt kul! (Janne Loffe Karlsson!)

lördag 18 april 2009

Premiärpromenad och stolta föräldrar

Idag kände vi oss modiga och tog en ... premiärpromenad! Nu har dagsprogrammet alltså utökats från vila och mat till vila, mat och promenad.Vi erkänner villigt: vi är omåttligt stolta :)

fredag 17 april 2009

Två har blivit tre

Vår påsk blev den bästa! Vår son föddes, 53 cm lång o. 3780 g. Bondefamiljen har äntligen blivit tre :)

fredag 10 april 2009


Skärtorsdagskvällen tillbringade vi hos Siw och Rune, dit vi och Elin var bjudna på påskmiddag. Till förrätt fick vi en påsktallrik och till huvudrätt lax med pressad potatis!Efter middagen drack vi kaffe och fick påsktårta, en mysig kväll och en bra början på påsken!


tisdag 7 april 2009

Finbesök


På lördagkväll fick vi finbesök av familjen Odell från Täfteå och den sprillans nya dottern! Vi fikade och tittade på hennes utomordentliga minspel!

Klövvård


Förra veckan tog vi ut korna på vinterpromenad i samband med att de skulle få klövarna vårdade. Allt gick bra och korna blev glada!

Premiär

Vi har bestämt oss för att bli lite mer moderna och prova det här med blogg!